Armand de Brignac Brut Gold 75cl - online kopen

Armand de Brignac Brut Gold 75cl - online kopen

245,00

Armand de Brignac, ook wel "Ace of Spades" genoemd, is uitgeroepen tot 's wereld beste champagne. De flessen worden met de hand vervaardigd en in de Armand de Brignac Gold vindt men de belichaming van de nobele champagnetraditie. De superieure kwaliteit van deze champagne is een samensmelting van vakmanschap, zorg en toewijding van de champagne makers. De Armand de Brignac Brut Gold is in gelimiteerde oplages verkrijgbaar en zeer exclusief. Het is een helder, gouden champagne, welke fris en levendig is. Men vindt een uitbundig boeket van peer, nectarines en sinaasappel in het aroma, welke daarna wordt verwelkomt door een zijdezachte smaak, die subtiel zoet is.

Inhoud
75cl
Categorie
Champagne
Land
Frankrijk
Druif
Chardonnay/Pinot Noir/Meunier
Merk
Sluiting
Kurk
Alcoholpercentage
12,50 %
Status
Direct leverbaar
 

Champagne staat wereldwijd bekend als één van de meest prestigeuze dranken. De naam 'Champagne' is onlosmakelijk verbonden aan de Champagnestreek. Enkel eindproducten die afkomstig zijn uit deze regio mogen ook daadwerkelijk de naam 'Champagne' dragen. Bekende namen zijn die van Dom Perignon, Moët & Chandon, Louis Roederer en Piper-Heidsieck. Champagne wordt gemaakt van een mengsel van sap, afkomstig van blauwe en witte druiven. De meest gebruikte druivenrassen zijn Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier. Het karakter van de Champagne komt voort uit de gebruikte druiven, de manier van persen en het jaar van de oogst.

Armand de Brignac, gemaakt in het dorpje Chigny-Les-Roses, wordt geproduceerd uit de eerste persing van de allerbeste druiven. De champagnes die de kelders van het bedrijf verlaten, behoren tot één van de beste champagnes ter wereld. Alle champagnes van Armand de Brignac worden op de traditionele manier vervaardigd, zonder het gebruik van moderne machines. Een team van slechts 8 mensen staat aan de basis van de champagne die zich in 2009 tot "beste van de wereld" heeft weten te kronen. Vanwege de zeer strenge kwaliteitseisen zijn de oplages van dit merk slechts in beperkte aantallen beschikbaar.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel