https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Berentzen is authentiek Duits likeurmerk. Hedendaags staat Berentzen bekend om het brede aanbod aan dranken, waarvan de Apfelkorn de bekendste is. De slogan van het merk is 'Berentzen - een synoniem voor gezelligheid'. Vanuit deze gedachte zorgen de verschillende dranken ervoor dat er een geschikte likeur is voor ieder moment. Berentzen bestelt u eenvoudig en voordelig via DrankDozijn.


Meer info

Berentzen, een Duitse klassieker

 
Berentzen is afkomstig uit Haselünne, gelegen in de Duitse regio Eemsland. In 1758 is het merk door de raadsheer Johann Bernhard Tobias Berentzen opgericht. Tweehonderd jaar later werd de Eemland-Getränke GmbH opgericht. Toen is men gestart met het verkopen van alcoholvrije dranken.

Het bedrijf groeide enorm toen het in 1960 de concessie voor Pepsi Cola voor geheel Duitsland verwierf. De grootste bekendheid heeft het merk Berentzen te danken aan de Apfelkorn. Tegenwoordig is de Berentzen Gruppe A.G. een beursgenoteerd familiebedrijf dat tot een van de grootste drankenfabrikanten van Duitsland behoort.

Goedkope Berentzen online bestellen


Bij DrankDozijn wordt Berentzen altijd tegen een scherpe prijs aangeboden. U bestelt uw favoriete soort likeur gemakkelijk tegen een lage prijs. Zodoende kunt u snel van uw aankoop genieten. Of u nu op zoek bent naar een lekker mixdrankje, een cocktail gaat maken of liever puur van uw drankje geniet, met Berentzen kan het allemaal. Probeer de verschillende varianten en ga op zoek naar uw favoriet.

Liefhebber van goedkope likeuren? Dan bent u hier aan het juiste adres.