Bulldog Gin

Bulldog Gin staat te boeken als een kwalitatief hoogwaardige gin die sinds 2007 wordt geproduceerd in Engeland. Het complexe karakter van de gin is iets wat bij vele liefhebbers in de smaak valt. Er kunnen uitstekende gin tonics worden gemaakt, waarbij naar hartenlust geŰxperimenteerd kan worden. Heeft u al een Bulldog gin tonic geprobeerd? Bestel uw favoriete drank voordelig en snel online.


Meer info

Bulldog Gin tonic


Een Bulldog Gin tonic kan op meerdere manieren worden vormgegeven. Het begint uiteraard Bulldog Dry Gin. De gin kenmerkt zich als complex, kruidig en licht floraal, dit is iets om rekening mee te houden bij het uitzoeken van een tonic. Kies bijvoorbeeld voor een mix met een van de Fentimans tonics, op basis van je smaakprofiel. Mixt u liever met een ander merk? Ook dit kan uiteraard, kies voor de samenstelling die bij u past.

De exacte botanical selectie van de Bulldog Gin is een goed bewaard geheim. Wel is bekend dat er twaalf botanicals gebruikt worden die afkomstig zijn uit acht landen. De naam, Bulldog Gin, verwijst naar een drankje dat gedurende de Tweede Wereldoorlog werd gemaakt in Engeland, de Bulldog Spirit. Dit drankje zorgde voor moed en wilskracht, wat de uiteindelijke maker van Bulldog gin ge´nspireerd heeft om zijn eigen gin te vervaardigen.

Bulldog gin prijs


De Bulldog gin prijs is het gehele jaar door scherp bij DrankDozijn, waardoor u altijd voordelig uit bent. Bestel uw favoriete dranken gemakkelijk online en laat uw bestelling thuisbezorgen. Wanneer u op een werkdag voor 17.00 uur bestelt en betaalt, dan kan er de volgende dag al worden geleverd*