Gold 999.9 Gin 70cl - online kopen

Gold 999.9 Gin 70cl

Gold 999.9 Gin 70cl - online kopen

32,50

Gold 999.9 Gin bevat aroma's en smaken van heerlijk verse bestandsdelen: jeneverbessen, citrus, kaneel, vanille, gember, koriander en kaneel. Dit samen zorgt voor een voortreffelijke gin.

Inhoud
70cl
Subgroep
Gin
Merk
Smaak
Citrus & Fris
Stijl
New Western Gin
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

De New Western Dry Gin is een nog niet algemeen aanvaarde benaming voor de nieuwe generatie gins welke experimenteren met botanicals. Met botanical wordt het fruit, bloemen, kruiden etc. bedoeld waarmee men de gin en tonic afwerkt.   Deze variant is helder en fris en blijft sterk verwant met London Dry Gin.

Gin Gold 999.9 wordt gedistilleerd door The Water Company en heeft een leuke geschiedenis. Begin 20e eeuw werd in de Elzas in Frankrijk een gouden distillatieketel opgegraven. Deze werd gekocht door een (onbekende) distilleerder die een gouden drank wilde stoken. Vandaar ook de naam naar de goudstaaf van 999.9 karaat. Hij mengde tangerine, amandelen, gember, viooltjes, koriander, angelicawortel, gentiaan, klaproos, uiteraard jeneverbessen en kaneel in de ketel om een unieke gin te creëren. Met name de kaneel zorgt voor een gouden kleur.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel