Brigand 75cl - online kopen

Brigand 75cl

Brigand 75cl - online kopen

4,95

Brigand is een goudblond bier, briljanthelder tot lichtjes gesluimerd met een mooie en fijne CO2 pareling die een wandkleverige schuimkraag tot stand brengt. Brigand is een rebelse lekkernij met een lange afdronk die uitvloeit in licht bittere toetsen.

Inhoud
75cl
Categorie
Tripel
Land
BelgiŽ
Brouwerij
Van Honsebrouck
Merk
Gisting
Hoge gisting
Alcoholpercentage
9,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Tripel bier is veelal (goud)blond van kleur met een relatief hoog alcoholpercentage. Het betreft een bovengistend bier met uiteenlopende smaken. Deze gaan gepaard met de nodige invloeden uit mout en/of hop.  Voor een tripelbier is een grotere hoeveelheid mout per liter water gebruikt, dit leidt tot zwaarder bier. Dit is ook gelijk het grote verschil tussen een Dubbel en Tripel bier; bij Dubbel bier wordt minder mout per liter water gebruikt, waardoor dit bier minder zwaar is dan een Tripel.

Brigand wordt door brouwerij Van Honsebrouck gebrouwen en is vernoemd naar de Vlaamse strijders in de Boerenkrijg. De brouwerij is gelegen in het West-Vlaamse Ingelmunster. In 2000 vierde het zijn honderdjarig bestaan. Brouwerij van Honsebrouck is buiten Brigand ook bekend om zijn speciaalbieren Kasteelbier en St. Louis. Brigand is een donkerblond bier van hoge gisting en met een alcoholpercenrage van 9%.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel