https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

passoa


Passoa

Passoa is een opvallende likeur die gekenmerkt wordt door fijne, fruitige smaken. Deze smaken zijn afkomstig van de maracuja, ook wel passievrucht genoemd. Passoa is sinds jaar en dag een begrip in Nederland en daar buiten. Wie is er niet bekend met de Passoa jus of een andere mix? Een scherpe Passoa prijs vind je uiteraard bij DrankDozijn.


Meer info


Passoa Jus


Passoa is in Nederland vooral bekend geworden om de Passoa jus mix. Hedendaags laat het merk zien meer dan enkel goed te zijn voor een mix met jus d'orange. Er kan namelijk ook eenvoudig een Passoa cocktail worden gemaakt. Kenmerkend voor de drank is diens zoete, veelzijdige karakter waarmee jij als creatieveling alle kanten op kunt.

De populariteit van het merk zit al geruime tijd in de groei, waardoor het bekend is op vele plekken in de gehele wereld. Passoa is in handen van de Remy Cointreau groep, welke er voor gezorgd hebben dat zij een van de leidende spelers zijn binnen de markt van dranken met een laag alcoholpercentage.

Passoa cocktail


Het veelzijdige karakter van de drank zorgt ervoor dat een Passoa cocktail op verschillende manieren kan worden vormgegeven. Je kunt eenvoudig een verrassende twist geven aan hedendaagse, populaire cocktails, zoals een margarita of Cosmopolitan. Welke kant jij ook op wilt, met Passoa zit je altijd goed! Ga aan de slag en maak jouw favoriete Passoa cocktail op mixdrankje.