https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

hoppe


Hoppe: dé drank uit Amsterdam

Hoppe is een bekende naam op het gebied van zowel jenever als vieux. Het merk heeft een rijke historie en was al in een ver verleden ontzettend populair in zowel Nederland als daarbuiten. Kennis, vakmanschap en passie komt samen in deze dranken. Ervaar nu zelf de veelzijdigheid van deze distillaten; geniet er puur van of kies voor een smaakvolle mix. Liefhebber van Hoppe? Bestel dan direct via de webshop.


Meer info


Hoppe Jenever: een begrip in Nederland


De drank van Hoppe heeft een rijke geschiedenis die teruggaat naar de tweede helft van de 18e eeuw. In deze periode nam Pieter Hoppe een Amsterdamse wijnkoperij over aan de Egelantiersgracht in de Jordaan. Hij begon met distilleren van jenevers en likeuren, waarbij de basis van de jenever van Hoppe, zoals wij deze vandaag de dag kennen, hier is gelegd.

Het duurde niet lang voordat de kwaliteit van de dranken in Amsterdam werd erkend, waarna er steeds meer geproduceerd werd. Op een gegeven moment werd besloten dat de zaak uitgebreid moest worden, doordat de vraag groter was dan het aanbod. Om deze reden startte de zoektocht naar een nieuw pand, waarbij dit uiteindelijk in1858 is gevonden in de Nieuwe Haven in Schiedam. Vanuit hier is Hoppe lange tijd vervaardigd, maar tegenwoordig is dit niet meer het geval. De oude Schiedamse stokerij is hedendaags een evenementenlocatie en de dranken zelf worden in Schiedam geproduceerd.

Hoppe online kopen


De Hoppe Vieux en jenever vind je terug in het assortiment van DrankDozijn en dit uiteraard tegen een scherpe prijs. Beide dranksoorten al zijn ontzettend lang een begrip in Nederland, maar zijn ook buiten de landgrenzen geliefd. Ongeacht of je al jaren niets anders drinkt, of graag bekender wilt worden met dit merk, de dranken van Hoppe zijn een uitstekende keuze. Ben je overtuigd? Sterke drank online bestellen doe je eenvoudig via de webshop.