https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

flučre


flučre

Flučre: een alcoholvrije verrassing

Flučre is een luxe non-alcholische spirit met een verfijnd en smaakvol karakter. De drank wordt op basis van een zorgvuldig uitgekiende distillatietechniek vervaardigd die gelijkenissen vertoont met hoe parfumhuizen hun premium geuren maken. Flučre is rijk aan botanicals die samen tot een complex, maar gebalanceerd karakter leiden. Liefhebber van smaakvolle drank zonder alcohol? Kies dan voor Flučre Non-Alcoholic.


Meer info


flučre

Flůere: ideaal voor alcoholvrije cocktails


Flůere is een veelzijdige dranksoort. Door de complexe smaak is dit heerlijk in longdrinks en mocktails (cocktails zonder alcohol). De basis van de drank heeft een rijke smaak die uitstekend standhoudt in combinatie met zowel zoete, bittere als (fris)zure drankjes. Hierdoor zijn er eindeloze mogelijkheden om op zoek te gaan naar jouw favoriete combinatie.

De ontwikkelingen die uiteindelijk tot de oprichting van het merk hebben geleid, zijn eeuwenoud. Al ontzettend lang wordt drank geproduceerd die verrijkt wordt met kruiden en specerijen. In de tijd der Romeinen werd bijvoorbeeld rijkelijk geëxperimenteerd met botanicals uit verschillende landen. Van lavendel werd gedacht dat dit het Romeinse leger fit hield, jeneverbessen achtte men goed voor de spijsvertering en van koriander werd geloofd dat dit boze geesten op afstand hield. In Flučre Non-Alcoholic vind je al deze botanicals, waar de hedendaagse techniek samenkomt met de verhalen van vroeger.