https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

fiorito


Fiorito

De Limoncello van Fiorito is de enige Nederlandse limoncello die het Internationale kwaliteitskeurmerk 'Limoncello Superiore' mag dragen. Een aantal voorbeelden van criteria waar je aan...


Meer info


moet voldoen om het kwaliteitskeurmerk te mogen voeren zijn, minimaal 300 gram handgeschilde biologische citroenen per liter, suikergehalte van minder dan 250 gram per liter en dient het alcoholgehalte tussen de 30 en 32% te liggen. Het merk Fiorito is in 2007 opgericht door de twee Nederlandse broers met Siciliaanse roots. Tijdens een reis door SiciliŽ stuitten ze op een traditioneel limoncello recept. De limoncello viel bij de 2 broers zo in de smaak dat ze het in Nederland gingen promoten onder het merk Fiorito. Tegenwoordig behoort het tot een van de grootste limoncello merken van Nederland.