https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

appleton


Appleton

Appleton is een rum merk met meer dan 250 jaar aan historie. Vanuit het hart van Jamaica reist deze geliefde drank de gehele wereld over, zonder hierbij de roots uit het oog te verliezen. Deze Jamaicaanse rum staat garant voor volle, karaktervolle smaken waar je op uiteenlopende manieren van kunt genieten. Van de bekende witte rum, Appleton White, tot aan de Appleton Estate Rum en Appleton 21 years, je komt ze hier allemaal tegen. Rum bestellen doe je voordelig online via de webshop.


Meer info


Appleton rum: de trots van Jamaica


Appleton rum wordt vanuit het hart van Jamaica vervaardigd. Cockpit Country is de plek waar de magie plaatsvindt, hier staat het landgoed van de distilleerderij gevestigd. Appleton Estate is de oudste suikerrietplantage en tevens de oudste distilleerderij van het land. Men is hier al meer dan 250 jaar actief, waardoor alles aan dit merk historie ademt. Dit komt samen met passie en vakmanschap binnen de verschillende Appleton rum soorten.

Bij Appleton rum geloven zij heilig in het belang van terroir, een bekend begrip uit de wijnwereld. Dit omvat de natuurlijke omgeving waarin de productie plaatsvindt. Belangrijke componenten hierbij zijn het klimaat en de bodemsamenstelling die in iedere productieomgeving anders zijn. Dit vertaalt zich tot op zeker hoogte door in het karakter van de drank die men vervaardigt. Appleton Estate is rijk aan groen en kenmerkt zich door uiterst vruchtbare grond waarop het fijnste suikerriet geteeld wordt.

Iedere stap in het productieproces bewaken en monitoren zij met de groots mogelijke zorg. Van het selecteren van de suikerrietvariėteiten tot de natuurlijk gist voor de fermentatie en van het distilleren tot blenden, įlles moet kloppen. Eerder verkrijgt de drank het predicaat 'Appleton Estate' niet. De zorg achter de productie vertaalt zich door naar de kwaliteit van de dranken, Appleton staat voor het beste wat dit populaire rum land te bieden heeft.

Appleton rum voordelig kopen

 
Denk je erover na om Appleton rum te kopen? Bekijk dan het aanbod in de webshop. Je vindt hier zowel witte rum als bruine rum terug en daarnaast rum in verschillende prijsklassen. Expressies die puur in de mix of als onderdeel van een cocktail het best tot uiting komen, de mogelijkheden zijn groots. De kwaliteit van Appleton rum is al jaren bekend, ervaar het nu zelf!