https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Alcoholvrije wijn

Alcoholvrije wijn, ook wel alcoholarme wijn genoemd, bevat tot 0,5% alcohol. Dit is een veel voorkomend percentage voor de meeste wijn zonder alcohol. Dat wijn niet altijd alcohol hoeft te bevatten om alsnog verrassend lekker te kunnen zijn, kunt u nu zelf ontdekken. Bestel uw wijn voordelig online via DrankDozijn.


Meer info

Hoe wordt wijn zonder alcohol gemaakt?


Het begin van de productie van wijn zonder alcohol is gelijk aan de productie van een wijn met alcohol. Na de oogst van de druiven worden deze geselecteerd, waarna deze worden geperst. Tijdens de fermentatie veranderen gistcellen het suiker in alcohol. Middels een speciale methode wordt de alcohol later weer uit de wijn gehaald, waardoor de alcoholvrije wijn een feit is. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor vacuŁm distillatie, waarbij de de alcohol verdampt door de lage druk.

Wie denkt dat wijn zonder alcohol niet smaakvol kan zijn die heeft het mis! Laat u verrassen door de smaakvolle alcoholarme wijnen, welke gelijk ook minder calorieŽn bevatten dan een wijn met alcohol.