Torres Natureo Blanco 75cl - online kopen

Torres Natureo Blanco 75cl

Torres Natureo Blanco 75cl - online kopen

6,95

Torres Natureo Blanco oogt helder bleekgeel. De geur is rijk en uitbundig, floraal (rozen). In de smaak is Torres Natureo Blanco slank en levendig. Mild restzoet krijgt subtiel tegenspel van frisse zuren. LET OP: Alcoholvrije wijn bevat tot 0,5% alcohol.

Inhoud
75cl
Categorie
Alcoholvrij
Land
Spanje
Druif
Muscat
Merk
Sluiting
Schroefdop
Smaak
Droog, Fris & Fruitig
Status
Direct leverbaar
 

Het alcoholarme wijnassortiment wordt vormgegeven door wijnen met een laag alcholpercentage. Voor de wijnliefhebber die wat minder alcohol wil nuttiggen, of op de calorieën wil letten, is dit een fijn alternatief. Ondanks een lager alcoholpercentage zijn de wijnen zeer smaakvol.

Torres, ongetwijfeld één van 's werelds meest bekende wijnimperiums ter wereld, onstond in 1870 en is een echt familiebedrijf waar momenteel een nieuwe Torres telg aan het hoofd staat. Het wijnhuis Torres staat voor kwaliteit, toewijding en perfectie, waarvan de producten in meer dan 140 landen ter wereld zijn te vinden. Het wijnhuis is al meerdere malen bekroond voor hun vakmanschap getuige de vele awards die zij met de hun Torres wijnen hebben gewonnen. Torres, is ook niet alleen geliefd in hun vaderland Spanje, maar wordt door kenners en liefhebbers over de gehele wereld geapprecieerd.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel