https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

villa ascenti


Villa Ascenti

Alles bij Villa Ascenti ademt vakmanschap en het tot leven brengen van zoveel mogelijk verse, lokaal verkregen ingrediŽnten. 
Met Villa Ascenti Gin laat het beste van PiŽmont zien, waarbij de ingrediŽnten uit de thuisstad het hart van de geur en smaak vormen. liefhebber van gin? Kies dan voor Villa Ascenti.


Meer info


Lees meer over Villa Ascenti


In een nieuwe state-of-the-art distilleerderij staat in Santa Vittoria gevestigd. Bekend is dat er een koperen pot still ketel uit de jaren 70 van de vorige eeuw gebruikt wordt voor de productie. Het team achter deze gin beschikt over jaren aan kennis op het gebied van distilleren evenals het maken van wijn. Lokale ingrediŽnten zijn de ruggengraat van deze gin: muskaatdruiven, munt, tijm en diverse kruiden. Met Villa Ascenti wordt een ode aan het prachtige PiŽmont gebracht, ervaar het nu zelf!

De toevoeging van de muskaatdruiven aan Villa Ascenti is een logische keuze gezien PiŽmont hier ontzettend rijk aan is. Daarnaast stuwt dit ook het karakter van de gin naar ongekende hoogte, zodat je daadwerkelijk het beste van deze stad proeft. Wil je 'm zelf proberen? Bestel dan snel en voordelig via de webshop van DrankDozijn. Natuurlijk vind je hier ook de beste tonic merken terug, zodat je direct aan de slag kunt met een lekkere gin & tonic.