ursus


Ursus Vodka

Ursus vodka is van origine afkomstig uit IJsland waar dit merk aan het begin van de 20e eeuw is ontstaan. Tussen 1995 en 2005 werd de wodka gemaakt door een Nederlandse distilleerderij die het IJslandse recept in handen had gekregen. Inmiddels is het merk eigendom van Diageo, een grote naam op het gebied van dranken. Het huidige assortiment aan Ursus bestaat uit een traditionele wodka en de Ursus Roter, wat is uw favoriet?


Meer info


Ursus vodka review


De Ursus vodka review helpt u een betere keuze te maken wanneer u op zoek bent naar een lekkere wodka. De reguliere Ursus staat bekend als soepel en zacht, waarbij de wodka geproduceerd wordt op basis van graan. IJslands en Nederlands vakmanschap komt samen in deze wodka. Door het soepele karakter kunt u hier uitstekend mee mixen of dit als onderdeel van een cocktail inzetten, de mogelijkheden zijn groots.

Geeft u de voorkeur aan een rode wodka? Ook dan kunt u slagen bij Ursus. De Ursus Roter combineert de soepele smaken van de wodka met zachte, zoete invloeden van sleedoornbessen. De toevoeging van het sap van deze bessen zorgt voor een fraaie smaaktwist, waardoor er uitstekend gemixt kan worden met verschillende frisdranken. Ga op zoek naar uw favoriete samenstelling.

Ursus drank


Ursus drank maakt van iedere gelegenheid een feestje. Om dit nog mooier te maken kunt u uw favoriete dranken het gehele jaar door éxtra voordelig aankopen via DrankDozijn. Bestel eenvoudig en snel online via de website, waarna uw bestelling thuis kan worden bezorgd. Op deze manier geniet u snel van een goede wodka en onze andere dranken.