https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

tottori


Tottori whisky

Tottori whisky is afkomstig uit Japan en wordt vervaardigd door de Matsui distilleerderij, ook bekend van hun Kurayoshi whisky. De kust van het zuidelijk gelegen Honshu, bekend om de vele duinen, is de thuisbasis van het merk. Tottori is een opkomend merk op het gebied van Japanse whisky en wordt steeds bekender in zowel het binnen- als buitenland.


Meer info


Tottori blended malt


De Tottori distilleerderij is bekend geworden door de productie van hun blended malt whisky. Hierin worden diverse Japanse whisky's harmonieus geblend, waarbij ruim 100 jaar aan Japanse distilleertradities de basis vormt. Tottori is een ode aan de gelijknamige provincie die reeds sinds 1910 de thuisbasis is van deze distilleerderij. De whisky's die door dit merk uitgebracht worden, staan bekend om een toegankelijk karakter. Probeer het nu zelf!