https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

stad & vat


stad & vat

Stad & Vat Barrel aged whiskey

Stad & Vat is een Nederlandse producent van infused whiskey, waarbij hout, tijd en smaak de belangrijkste pijlers zijn. Whiskey vormt de basis van iedere botteling en dit wordt aangevuld met ingrediŽnten afkomstig van zelfgemaakte recepten. Stad & Vat is een smaakvolle verrassing die je geprobeerd moet hebben!


Meer info


stad & vat

Stad & Vat: Nederlandse barrel aged infused whiskey

 
De blended whiskeys rijpen op eikenhouten vaten die aan de binnenzijde geblakerd worden, hierdoor geven deze ťxtra veel smaak af aan de drank. De rijpingsperiode duurt ongeveer twee maanden, zodat de ingrediŽnten goed in de drank kunnen trekken en alles ťťn geheel gaat vormen. Na deze fase is het tijd om de drank af te vullen, waarna dit op de fles gaat. Stad & Vat barrel aged is ideaal voor de liefhebbers van whiskey cocktails en combineert het beste van verschillende ingrediŽnten. Benieuwd naar wat je kan verwachten? Bestel dan snel online de fles die het best bij jou past.