https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

rammstein


rammstein

Rammstein Rum: een tropische verrassing

Rammstein rum is vernoemd naar de bekende muziekband, die tevens nauw betrokken geweest is bij de productie hiervan. De rum combineert het beste van verschillende landen: rum uit Trinidad, Jamaica en Guyana rijpt tot twaalf jaar en wordt vervolgens samengevoegd om uiteindelijk af te vullen. Samen leidt dit tot een smaakvolle en zeer veelzijdige expressie: Rammstein Rum Batch 1.


Meer info


rammstein

Rammstein rum kopen


Rammstein rum is ideaal voor zowel de liefhebber van deze muziekband als de liefhebber van goede rum. Ben je fan van beide? Dan is dit helemaal mooi meegenomen. Het veelzijdige karakter van de drank zorgt ervoor dat dit puur het proberen waard is, maar ook in de mix kun je alle kanten op. Wil je graag de rum ontdekken die in samenwerking met de alom bekende muziek band is gemaakt? Bestel dan eenvoudig en voordelig online via de webshop van DrankDozijn.