https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

plantation


Plantation Rum

Plantation Rum is een toonaangevend merk dat zich toelegt op de productie van heerlijke rum met een tropisch karakter. De beste rum, afkomstig uit verschillende Caribische landen, komt samen binnen het aanbod. Dit biedt jou, als liefhebber, tal van mogelijkheden om bekend te worden met verschillende productiestijlen en hoe dit zich door vertaalt naar de smaak van de drank. Het aanbod aan Plantation Rum is divers en biedt een geschikte fles voor ieder moment. Van Plantation 3 Stars tot Plantation Pineapple en Plantation XO, je komt ze hier allemaal tegen. Ga op zoek naar jouw favoriet en bestel 'm voordelig online bij DrankDozijn!


Meer info


Plantation: ambachtelijke en tropische rum

 
De drijvende kracht achter Plantation is de Franse ondernemer Alexandre Gabriel. Op jonge leeftijd kwam hij in de drankenmarkt terecht bij cognachuis Maison Ferrand, een merk waar hij hedendaags voorzitter van is naast zijn werkzaamheden voor Plantation Voordat het rum merk werd opgericht, richtte hij zich volledig op het cognachuis. De focus lag hierbij op ambachtelijk vervaardigde drank met oog voor terroir, dranken die vakmanschap ademen vanuit het hart van de Cognacstreek.

In de jaren '90 ging hij op zoek naar de beste rum van iedere regio uit het Caribisch gebied. Hieruit ontstond uiteindelijk Plantation; ambachtelijk vervaardigde rum met oog voor het terroir uit de tropen. Rum die al het goede belichaamt waar de herkomstregio bekend om staat. Nu, vele jaren later, heeft het merk uiteenlopende prijzen ontvangen en is Plantation Rum een toonaangevende producent van excellente rum.

Ontdek de verschillende rum soorten


Het aanbod aan Plantation bevat zowel witte als bruine rum. Je vindt expressies terug waar je heerlijk mee kunt mixen, zoals Plantation 3 Stars of Plantation Pineapple. Maar ook varianten die juist puur het best tot hun recht komen zoals de Plantation XO, één van de kopstukken van dit merk. Natuurlijk is er nog veel meer te ontdekken dan enkel dit.

Plantation rum kopen


Het mooie aan dit rum merk is dat het aanbod uiterst divers is, waardoor je brede mogelijkheden op het gebied van smaak hebt. Doordat zij rum afkomstig uit verschillende productielanden bottelen, is geen fles hetzelfde. De Plantation Rum wordt op basis van verschillende grondstoffen vervaardigd (melasse, suikerrietsap- of siroop) en rijpt op een grote diversiteit aan vaten. Dit, in combinatie met de terroir van ieder, land vormt het karakter van de uiteindelijke rum. Wil je verschillende rum stijlen ontdekken? Plantation Rum bestel je snel en tegen een lage prijs via de webshop.