https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

monkey shoulder


Monkey Shoulder

Monkey Shoulder betreft een whisky die afkomstig is uit Dufftown, gelegen in de Speyside regio van Schotland. Wanneer u op zoek bent naar voordelige whisky met een toegankelijk, doch bijzonder smaakvol karakter, dan zit u goed bij Monkey Shoulder. Bestel gemakkelijk en voordelig online via de webshop van DrankDozijn.


Meer info


Monkey Shoulder, blended malt whisky


Monkey Shoulder is eigendom van William Grant & Sons. Bijzonder aan deze whisky is dat het een blended malt betreft van drie verschillende soorten single malt whisky. Whisky van Balvenie, Glenfiddich en Kininvie wordt gebruikt voor het vervaardigen van Monkey shoulder. Op zoek naar meer whisky gerelateerd leesvoer? Lees ons blog over het verschil tussen single malt en blended whisky indien u de verschillen niet kent.

Een leuk weetje is dat de naam van de whisky afstamt van een bekende 'blessure' onder medewerkers van de distilleerderij. Dit kwam voor onder personeel wat verantwoordelijk was voor het met malen van het mout. Dit gebeurde toen ter tijd namelijk nog met de hand.

Monkey Shoulder whisky voordelig online kopen

 
Uw favoriete whisky gemakkelijk en voordelig online via DrankDozijn. Bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur zijn geplaatst en betaald kunnen de volgende werkdag al worden aangeboden!*

Wanneer u vragen heeft kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.