highland park


Highland Park

Highland Park bestaat al ruim 200 jaar en heeft een grote schare trouwe fans. Whisky met een verhaal, veelal gebaseerd op de Noorse mythologie, weet de liefhebber keer op keer te verrassen. Een perfecte balans tussen een robuust karakter en uiteenlopende smaakinvloeden zorgt altijd voor bijzondere single malt whisky.


Meer info

Meer artikelen laden


 

Highland Park whisky, a 'way of life'


Highland Park, opgericht in 1798 op Orkney Island en de meest noordelijk gelegen actieve distilleerderij in Schotland. Whisky produceren is voor de mensen die actief zijn in de Highland Park distilleerderij geen beroep, maar een "way of live". Higland Park stroomt als het ware door de aderen van alle bewoners. Zo mout Highland Park haar eigen gerst, rijpt men de whisky in een koele omgeving Ún in sherryvaten waar veel distilleerderijen kiezen voor ex-bourbonvaten. Tevens gebruikt Highland Park aromatische turf uit de zorgvuldig geselecteerde oevers van de Hobbister Moor. Vat harmonisatie zorgt voor de ideale balans en samenhang in de whisky's.

 

Highland Park whisky online kopen


DrankDozijn.nl heeft een ruim assortiment aan Highland Park whisky, waardoor de kans groot is dat u uw favoriete single malt terugvindt. Bestel eenvoudig en voordelig online, waarna u de bestelling thuis kunt laten bezorgen. Mocht u vragen hebben alvorens u bestelt? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Op zoek naar leesvoer over verschillende soorten dranken, waaronder whisky? Bezoek dan ons DrankDozijn Blog.