https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

glen els


Glen Els

Ondanks dat whisky al geruime tijd erg populair is in Duitsland duurde het tot 2002 voor de eerst vervaardigde whisky uit eigen land op de markt werd gebracht. De Hammerschmiede distilleerderij had met hun Glen Els whisky deze primeur. Vandaag de dag voorziet deze distilleerderij de binnen- en buitenlandse markt van fraaie likeuren en Duitse single malt whisky. Hierbij laten zij nadrukkelijk hun bereidheid tot experimenteren met verschillende vatsoorten zijn, waardoor een breed smaakaanbod gecreŽerd wordt.


Meer info


Glen Els whisky


Ondanks dat firma ver voor 2002 begonnen is met het produceren van likeuren, zijn het toch hun whisky's welke menig liefhebber heeft weten te overtuigen van hun klasse. Doordat de regio bekend staat om het zachte water, de schone lucht en de eigen gerstteelt, werd besloten om in 2002 de stap te zetten om hun eigen whisky te gaan maken. Dit was een gedurfde keuze doordat er nog niet eerder een Duitse whisky was uitgebracht. Hedendaags staat het merk er om bekend te experimenteren met bijzondere vatsoorten waar voornamelijk versterkte wijnsoorten in hebben gezeten, zoals port, sherry en madeira.