fever tree


Fever Tree: één van de populairste tonic merken

Fever Tree is één van de bekendste tonic merken in de markt. Het veelzijdige en kleurrijke aanbod zorgt ervoor dat je hier een geschikte mixer voor nagenoeg ieder drankje vindt. Met name een combinatie met goede gin is ontzettend populair, maar er is meer te ontdekken dan enkel dit. Bekijk het aanbod en koop jouw Fever Tree tonic of mixer voordelig online via de webshop.


Meer info

Meer artikelen laden

Fever Tree tonic: lees meer over de achtergrond van het merk

 
Fever Tree tonic is bedacht en opgericht door Charles Rolls, die een belangrijke rol had in de opbouw van het gin merk Plymouth, en zijn zakenpartner Tim Warrillow, een uitstekende marketeer. De naam van het merk stamt af van het eerste drankje dat zij in 2005 op de markt hebben gebracht: Fever Tree Indian Tonic. Dit drankje verrijkt men met natuurlijke kinine dat gewonnen wordt uit de schors van de kinaboom. Deze boomsoort staat bekend als de 'koortsboom', waarvan geloofd wordt dat deze ziekte kan genezen.

Gaandeweg de jaren zijn er verschillende varianten aan het assortiment toegevoegd, waardoor Fever Tree in verschillende soorten en maten verkrijgbaar is. Van frisse tot meer gekruide of florale varianten, Fever Tree tonic biedt het allemaal. Daarnaast vind je hier onder andere ook Fever Tree Ginger Beer en andere mixers, waardoor dit merk ook liefhebbers van rum of whisky van diverse mogelijkheden voorziet. Laat je verrassen door de grote onderlinge verschillen en ga op zoek naar jouw favoriete manier om lekker te mixen.

Fever Tree Tonic kopen?


Wanneer je op zoek bent naar een goede mixer dan is Fever Tree hét merk bij uitstek, maar daarnaast zijn de drankjes ook heerlijk om opzichzelfstaand te drinken. Ongeacht of je voor de klassieke Indian tonic gaat of juist een van de nieuwere varianten wilt proberen, de kans is groot dat je hier vindt wat je zoekt. Bekijk het grote aanbod in de webshop en bestel direct online.