https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

cubical


Cubical

Cubical Gin is afkomstig uit Spanje, ondanks dat de basis voor deze gin in het Engelse Birmingham gelegd wordt. Dat is de plek waar de distilleerderij sinds 1920 gevestigd staat. Hier wordt al geruime tijd gewerkt aan het vervaardigen van hoogwaardige kwaliteitsdranken. Het uiteindelijke karakter van de gin wordt in Spanje verkregen, bij Bodegas Williams & Humbert. Hier wordt het distillaat verrijkt met een zorgvuldig samengestelde selectie aan botanicals.


Meer info


Cubical London Dry Gin


Cubical London Dry Gin is het resultaat van oude distillatietradities. De verschillende ginsoorten worden allen verrijkt met uiteenlopende botanicals, waarbij deze allen volledig natuurlijk zijn. Er vindt en viervoudige distillatie plaats om tot het gewenste eindresultaat te komen. Cubical Gin staat bekend om het elegante en goed gebalanceerde karakter.