https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

coca-cola


Coca-Cola

Coca-Cola is in 1886 bedacht door de Amerikaanse apotheker John Pemberton, die in Atlanta aan het experimenteren was met verschillende plantenextracten in zijn drogisterij. En van zijn creaties was siroop gemengd met koolzuurhoudend water, dit werd uiteindelijk voor 5 cent per glas verkocht. Nooit had hij gedacht dat zijn creatie vele jaren later over de gehele wereld verkrijgbaar zou zijn. Door de jaren heen zijn er verschillende merken cola op de markt gebracht, maar Coca-Cola is d meest bekende van allemaal. Wanneer je voor dit merk kiest, dan kies je voor kwaliteit.


Meer info


Cola, heerlijk in de mix


Een belangrijke factor voor het succes van Coca-Cola is de veelzijdigheid van het drankje. Het is een heerlijke dorstlesser, maar sluit ook naadloos aan op uiteenlopende sterke dranken. Op deze manier ontstaan heerlijke mixdrankjes. Iedereen kent de Bacardi cola, maar wist je dat een mix met Captain Morgan Gold ook een absolute aanrader is? Mix je liever met andere dranken? Ook dit is mogelijk door het veelzijdige karakter van dezee frisdrank. Ervaar het nu zelf waarom dit n van de meest bekende frisdranken aller tijden is en geniet ervan zoals jij dat wilt.

Coca-Cola kopen


Coca-Cola kopen om uw mixdrankjes nt even wat lekkerder te maken? Dan ben je aan het juiste adres bij DrankDozijn. Hier bestel je eenvoudig uiteenlopende (fris)dranken tegen een lage prijzen, waardoor genieten ng leuker wordt.