caol ila


Caol Ila

Caol Ila is een bekende Islay whisky, waarbij de distilleerderij een van de grootste van het eiland is. In de webshop van DrankDozijn vindt u diverse soorten Caol Ila whisky terug, zowel toegankelijk als exclusief. Ga op zoek naar uw favoriete whisky en schaf deze voordelig aan.


Meer info

Meer artikelen laden

Caol Ila, echte Islay whisky


De productiestijl bij Caol Ila zorgt ervoor dat deze distilleerderij geclassificeerd wordt als een échte Islay whisky. De whisky kenmerkt zich vaak door geturfde invloeden welke samenkomen met invloeden vanuit de ruige Schotse kust. De distilleerderij is al ruim 100 jaar actief met het produceren van whisky. In 1974 is de oude distilleerderij verlaten, waarna over is gestapt naar een nieuw gebouw met vernieuwde faciliteiten. De productieketels van toen zijn nagemaakt om te gebruiken in de nieuwe distilleerderij, zodat de productiemethoden onveranderd konden blijven.

 

Caol Ila online kopen doet u bij DrankDozijn


Veel soorten Caol Ila zijn terug te vinden in de webshop van DrankDozijn. Laat u verrassen door het grote aanbod en bestel uw favoriete whisky gemakkelijk en voordelig online via de webshop. Wanneer u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt en betaalt dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Houd ons Drankdozijn Blog in de gaten voor leesvoer over whisky en andere dranksoorten.