https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Ciroc Vodka is een Ultra Premium vodka die als een van de weinige vodka merken deze status heeft gekregen. De vodka bestaat louter uit kwaliteits ingrediënten. Zo wordt Cîroc, in tegenstelling tot andere vodka's, uit druiven gedistilleerd.


Meer info

Druivenwodka


De Mazuac Blanc en Ugni Blanc druiven zijn afkomstig uit de regio Gaillac en Cognac in Frankrijk. Deze druiven staan bekend om hun volle en rijke smaak. In 2007 werd Diddy door Diageo aangesteld als merkenambassadeur om het merk in de schijnwerpers te zetten.

Colada Sunrise


Je kan met Cîroc Vodka ook cocktails maken. En dan hebben we het niet over wodka met jus d'orange of Red Bull, maar échte cocktails. Wij hebben hier één recept voor je die wij erg lekker vinden, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Heb je een fles Ciroc Summer Colada in huis? Dan gaan we een Colada Sunrise maken!
  1. Vul een glas met ijs
  2. Schenk 50ml Ciroc Summer Colada over het ijs
  3. Giet daar 25ml passievruchtensap bij
  4. Doe er 20ml sinaasappelsap bij
  5. Maak het af met 20ml citroensap uit een verse citroen
  6. Roer dit even goed door
  7. Garneer met nog een schijfje citroen op de rand van het glas
 Je kunt als extra garnering nog een blaadje Thaise basilicum toevoegen die zowel in het groen als paars verkrijgbaar zijn. Een professionele cocktail in een handomdraai!

Vragen?


Indien u vragen heeft neem dan contact op met onze klantenservice. Wanneer u graag over verschillende soorten drank leest, bekijk dan eens ons DrankDozijn Blog.