Absolut vodka

Absolut vodka wordt geproduceerd in Zweden en is hedendaags uitgegroeid tot een van de meest bekende wodka merken in de wereld. Een leuk weetje is dat alle ingrediŽnten die gebruikt worden in het productieproces afkomstig zijn uit een klein dorp in het zuiden van Zweden. Ontdek ons uitgebreide assortiment Absolut vodka en ga op zoek naar de variant die bij u past.


Meer info

Sorteer op


Toon

per pagina

Absolut, voortreffelijke Zweedse wodka


Absolut is hedendaags over de gehele wereld te vinden. De wodka wordt enkel geproduceerd op basis van lokale, natuurlijke ingredriŽnten en staat bekend om diens hoge kwaliteit. In 1979 is de verkoop in Amerika begonnen waarna wereldwijd succes volgde. Een leuk weetje is dat het uiterlijk van fles geÔnspireerd is op een medicijnfles uit de 18e eeuw, die ooit is opgedoken in een Zweedse kleine antiekwinkel.

Het succes van de Absolut is te danken aan de excellente kwaliteit van de wodka en het fraaie uiterlijk van de flessen. Hedendaags is de Absolut vodka 1 liter de bekendste wodka toebehorend aan dit merk. Dit is ook de variant waarmee het wereldwijde succes is begonnen. Met verloop van tijd zijn hier wodka's met uiteenlopende fruit- en kruidensmaken bijgekomen, waarmee goed is ingespeeld op nieuwe trends.

 

Absolut wodka aanbieding


Een Absolut wodka aanbieding vindt u het gehele jaar door bij DrankDozijn. Wij hanteren altijd een vaste lage prijs op onze Absolut. Hierdoor kunt u altijd extra voordelig genieten van uw favoriete wodka. Ga op ontdekkingsreis tussen het uitgebreide aanbod en zoek de wodka die bij u past.