https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Trojka

Trojka is een van de bekendste wodka likeuren en valt op door het kleurrijke aanbod. De meest bekende soort is de Trojka Pink, echter zijn de andere varianten ook absoluut het ontdekken waard. Het feestelijke karakter zorgt ervoor dat Trojka een geschikt drankje is voor in de club, maar hier kan ook thuis van worden genoten. Geef kleur aan uw feestje met Trojka!


Meer info

Trojka wodka


Trojka Wodka is afkomstig van een Zwitsers familiebedrijf genaamd Distillerie Willisau SA. Dit bedrijf staat bekend als één van de meest moderne distilleerderijen van Europa. In de bedrijfsvoering staan vakmanschap, passie en innovatie centraal. Het produceren van schnapps is een familietraditie die teruggaat tot 1918. Op dat moment was Hans Affentranger 20 jaar oud toen hij begon met de productie van alcohol en siropen. Hier is de fundering gelegd voor het bedrijf wat vandaag bekend staat om hun Trojka Wodka.

De Trojka Wodka is ontzettend populair geworden door het toegankelijke karakter en de opvallende kleuren. Trojka wordt vervaardigd op basis van Amerikaanse graanwodka en zuiver water. Vervolgens wordt dit twaalfmaal gefilterd en uiteindelijk aangevuld met diverse smaakextracten. Dit heeft er toe geleid dat het huidige portfolio uit verschillende varianten bestaat. De wodka likeur is uiterst veelzijdig, waardoor u dit zowel kunt gebruiken om te shotten, mixen of om in een cocktail te verwerken.

Trojka prijs


Wanneer u op zoek bent naar een scherpe Trojka prijs dan zit u goed bij DrankDozijn. Wij werken met vaste lage prijzen, waardoor u altijd voordelig uit bent. Gaat u een feestje geven of wilt u zelf genieten van uw Trojka? Bestel uw favoriete soort eenvoudig en voordelig online, waarna uw bestelling thuis kan worden bezorgd.