Gin Mare zorgt voor een ware mediterrane belevening door het beste van verschillende zuidelijk gelegen landen te combineren. Botanicals uit warme oorden worden samengevoegd met meer 'klassieke' botanicals, waarna Gin Mare een feit is. Met de Gin Mare 70cl haalt u de zon in huis, proost!


Meer info

Gin Mare tonic


Een heerlijke Gin Mare tonic kan op verschillende manieren worden vormgegeven. Het smaakvolle en zwoele karakter sluit aan op verschillende soorten tonic. Kies bijvoorbeeld voor een gin tonic combinatie met een van de bekende Fever Tree tonics. De Fever Tree Mediterranean is een smaakvolle keuze om de échte Mediterrane invloeden tot uiting te laten komen. Serveer dit met een takje rozemarijn en een schijfje citroen als garnering. Mixt u liever met een andere tonic? Ook dat kan. Experimenteer nu zelf met uw favoriete samenstelling en kies voor de Gin mare tonic combinatie die bij u past.

Het karakter van de gin is smaakvol en zwoel. De gebruikte botanicals zijn rozemarijn, basilicum, tijm en Arbequina olijven. Deze vier bestandsdelen vertegenwoordigen het Mediterrane karakter van de gin. Dit wordt verder aangevuld met klassieke botanicals, zoals jeneverbessen, citrusvruchten, koriander en kardemom. De smaak is uiterst goed in balans, waarbij de gin ook uitstekend puur gedronken kan worden.

Gin Mare kopen


Gin Mare kopen kan vertrouwd en on voordelig via de webshop van DrankDozijn. Voor al uw gin aankopen bent u bij ons aan het juiste adres. Profiteer van een scherpe Gin Mare prijs en een korte levertijd, waardoor u snel van uw favoriete drankje kunt genieten.