https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Remy Martin is een alom bekende naam op het gebied van cognac. Het merk kent een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 18e eeuw. Door de eeuwen heen is een combinatie van passie en vakmanschap van groot belang geweest voor de ontwikkeling die het merk heeft doorgemaakt. Het resultaat mag er zijn: Remy Martin cognac heeft een trouwe schare fans en weet keer op keer te verrassen.


Meer info

Remy Martin cognac


Remy Martin cognac is in 1724 opgericht, waarbij meerdere generaties van de familie Martin betrokken zijn geweest bij de bedrijfsvoering. In 1738 was de cognac al in trek bij koning Louis XV van Frankrijk. Hij zorgde ervoor dat Remy Martin toestemming kreeg om nieuwe wijngaarden aan te leggen, als blijk van waardering voor de goede kwaliteit van de cognac.

In 1910 was het een jurist uit de Grand Champagnestreek, André Renaud, die Remy Martin cognac van een ondergang behoedde tijdens een crisisperiode. Later groeide hij uit tot keldermeester, waarbij hij het productieproces zou overzien. Onder zijn leiding kon het cognac merk zich verder ontwikkelen. Het was ook André Renaud die besloot dat Remy Martin voortaan enkel nog cognac zou produceren op basis van Petit Champagne en Grande Champagne Crus.

De Remy Martin VSOP werd één van de meest succesvolle cognacs ooit, waardoor het bedrijf een grote groei doormaakte. Tot op de dag van vandaag neemt deze VSOP een belangrijke positie in binnen het portfolio. Een andere graag geziene expressie is de Remy Martin XO. Ontdek nu zelf waarom Remy Martin sinds jaar en dag garant staat voor cognac van excellente kwaliteit.

Remy Martin prijs


DrankDozijn werkt met een vaste Remy Martin prijs, waardoor u altijd voordelig uit bent. Ga op zoek naar uw favoriete soort en kies voor de variant die bij u past. Bestel eenvoudig online en laat uw bestelling snel thuisbezorgen. Indien u op een werkdag voor 17.00 uur bestelt en betaalt, dan wordt uw bestelling dezelfde nog verzonden*.