Zubrowka Vodka 1ltr - online kopen

Zubrowka Vodka 1ltr

Zubrowka Vodka 1ltr - online kopen

€17,95 16,45

Zubrowka Vodka is een Pools vodkamerk, alsook de soortnaam voor een type vodka dat gemaakt wordt volgens de productiemethoden van de originele Zubrówka. Zubrowka is een gearomatiseerde graanvodka uit rogge, met 40% alcohol. Aan het distillaat wordt een aftreksel van Veenreukgras toegevoegd, waaraan de vodka haar specifieke smaak en gelige kleur ontleend.

Inhoud
1ltr
Merk
Categorie
Vodka
Land
Polen
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Vodka is hedendaags zéér populair, waarbij namen als Smirnoff, Absolut en Eristoff bij vele bekend zullen zijn. De roots van deze drank ligt vermoedelijk in Oost-Europa.   Vodka kent een rijke historie, waaruit vele stijlen, soorten en smaken zijn ontstaan. De gebruikte productiemethoden en ingrediënten zijn van invloed op de smaak. Hierdoor zijn er vele Vodka's met smaakvolle tonen uit fruit, specerijen of kruiden.

Zubrovka is een Pools vodkamerk dat sinds de 17e eeuw wordt geproduceerd en behoorde in de 18e eeuw zelfs tot de lievelingsdrank van de Poolse adel. In 1926 vond de firma Polmos uiteindelijk een manier om de vodka op grote schaal te produceren.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel