Zacapa Centenario XO New Edition 70cl - online kopen

Zacapa Centenario XO New Edition 70cl

Zacapa Centenario XO New Edition 70cl - online kopen

94,50

Zacapa Centenario XO is een blend van rums, welke minimaal tussen de 6 en 25 jaar hebben gerijpt. Zacapa Centenario XO heeft de perfecte balans tussen zoet, kruidig, fruit en alcohol. Een ultieme uiting van van de Master Blender zijn kunsten.

Let op! Dit artikel neemt 3 plekken in de doos in beslag

Inhoud
70cl
Verpakking
Doosje/giftpack
Merk
Categorie
Dark Rum
Land
Guatemala
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Dark Rum is het hart van de rum historie en staat bekend om de de zoete, volle en krachtige smaken. Tonen van karamel, chocolade en fruit zijn in veel Dark Rums terug te vinden.   Dark Rum is uitermate geschikt om puur te worden genuttigd, door inbreng van complexe en krachtige smaken. Laat je verassen door het grote aanbod en ga op een ontdekkingstocht langs de diverse soorten.

Zacapa Rum wordt geproduceerd door Industrias Licoreras de Guatemala, welk in 1944 ontstond uit de samensmelting van vier distilleerderijen. Deze firma is de grootste rumproducent van het Guatemala en levert louter hoge kwaliteit rum. Dat de rum van dit merk een eigen karakter heeft dankt het aan het feit dat het zijn rum op 2300 meter hoogte laat rijpen. Dankzij de hoogte is het rijpingsproces langzamer, gevolg hiervan is dat de rum een intenser karakter krijgt.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel