Writers Tears Cask Strength 70cl - online kopen

Writers Tears Cask Strength 70cl - online kopen

79,50 Max. 1 per order

Writers Tears Cask Strength is gebotteld op vatsterkte en staat bekend om haar tonen van appel, witte chocolade en nootmuskaat. Laat de whisky even rusten in het glas, voeg eventueel een druppeltje water toe, zodat de smaken zich beter openen.

Inhoud
70cl
Smaakprofiel
Vol & Rond
Prijsklasse
75 tot 100
Alcohol%
vanaf 50,00 t/m 59,99
Merk
Categorie
Pot Still
Land
Ierland
Kenmerk
Cask Strength
Verpakking
Kistje
Alcoholpercentage
52,00 %
Status
Beperkt leverbaar

 

Het produceren van Pot Still whiskey is een stijl die veelvuldig voorkomt in Ierland. Pot Still whiskey wordt gemaakt op basis van een mix tussen vermoute en onvermoute gerst. Dit zorgt voor een typisch pot still karakter; kruidig en licht zoet.  Traditionele namen uit Ierland, zoals Jameson en Red Breast gebruiken deze manier van produceren. Nieuwe namen, zoals Green Spot, hanteren eenzelfde methode om de markt van een breder aanbod in Pot Still whiskey te voorzien.

Whiskey uit Ierland, bekend om de vaak zachte en lichte smaak. Dit gaat gepaard met florale tonen, een zuurtje, vanille en tonen van (gedroogd) fruit. Zolang als bekend is schrijven de Ieren whiskey op hun eigen manier. Door de grootschalige emigratie in de 17e eeuw, van Ieren die hun geluk gingen beproeven in Amerika, is de kunst van het whiskey maken meegenomen. Dit geldt ook voor de schrijfwijze in Ierland.. Ierland staat, samen met Schotland, bekend als dé grondlegger van de godendrank.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel