The Famous Grouse Married Strength 70cl - online kopen

The Famous Grouse Married Strength 70cl

The Famous Grouse Married Strength 70cl - online kopen

€19,95 Max. 1 per order

The Famous Grouse Married Strength, een unieke uitgave van The Famous Grouse, vernoemd naar Schotland's nationale jachtvogel, is het bewijs van de onovertroffen blends van dit whiskymerk. Malts van kwalitatief hoogwaardige distilleerderijen zoals Highland Park en the Macallan worden gebruikt in de blends van Famous Grouse. The Married Strength rijpt op zogenoemde "marrying casks", waarbij alle graan en malt bestanddelen een "huwperiode" van minimaal 6 maanden ondergaan, om zo een volmaakte blend te vormen. De blend wordt vervolgens op married strength gebotteld met als uniek eindresultaat: The Famous Grouse Married Strength.

Inhoud
70cl
Smaakprofiel
Vol & Rond
Prijsklasse
tot 25
Alcohol%
vanaf 40,00 t/m 49,99
Merk
Categorie
Blended
Land
Schotland
Kenmerk
Cask Strength
Verpakking
Geen
Alcoholpercentage
45,90 %
Status
Beperkt leverbaar

 

Schotse whisky, een eeuwenoud en uniek product. De naam "whisky" is een afgeleide van het Gallische woord "uisge beatha" (spreek uit: uskweba), ofwel: levenswater. De karakteristieke smaak van Schotse whisky is afhankelijke van vele factoren, zoals het klimaat, graan, zuiver water, Schotse turf en de frisse koele wind. Meer dan 100 jaar geleden begonnen de Schotten whisky te exporteren, waardoor het nu een van de meeste belangrijkste internationale sterke dranken is. Van oudsher werd whisky al gemaakt in vele familie- of dorpsdistilleerderijen en het is niet verwonderlijk dat Schotland de grootste concentratie distilleerderijen herbergt. Slainte!

The Famous Grouse Finest Scotch Whisky wordt al sinds 1800 geproduceerd door Matthew Gloag & Son in de Highland regio. De naam van het whiskymerk ontstond echter pas in 1896 en was oorspronkelijk bedoeld voor de edelen die in de buurt kwamen jagen en vissen. De distilleerderij is van oudsher gevestigd in Perth, het zuiden van de Highland regio.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

NIX 18 Thuiswinkel