Partisan Vodka 1ltr - online kopen

Partisan Vodka 1ltr

Partisan Vodka 1ltr - online kopen

€16,50 15,00 Max. 1 per order

Partisan Vodka draagt de naam van "luxe kwaliteit" vodka. Daarvoor heeft een fles Partisan Vodka het hoogst haalbare kwaliteitsniveau dat vodka kan bereiken. De smaak is niet scherp of branderig, maar juist mild, met een sterk karakter. Kenners drinken deze vodka niet koud maar op kamertemperatuur.

Inhoud
1ltr
Merk
Categorie
Premium Vodka
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Premium Vodka wordt geproduceerd door hedendaagse grote namen die een belangrijke positie in de markt hebben ingenomen. Denk hierbij aan Grey Goose, Ciroc en Belvedere.   Premium Vodka's omvat een groot aantal merken wat heeft bij gedragen aan de stijgende populariteit van deze drank. Dit zijn veelal luxe merken, met een bekende naam. Dit zijn ook Vodka's die zéér populair zijn in het uitgaansleven.

Partisan Vodka is een Duits merk van twee jongens met een voorliefde voor deze drank. Zij wilden graag een vodka vinden van exceptionele kwaliteit en deze naar hun geboortegrond in Duitsland brengen. Na lang zoeken vonden ze een distilleerderij in Wit Rusland. Ze doopten de vodka Partisan, om zijn onderscheidend vermogen, helderheid en zuiverheid. Het is volgens hun, als de ziel van een ontembare vechter.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel