Overeem Port Cask Matured Single Malt Whisky 70cl - online kopen

€150,00 Max. 1 per order

Overeen Port Cask wordt geproduceerd in Tasmanië. De rijping vindt plaats in een Franse eiken sherry quarter cask. Er wordt gekozen om de whisky te laten rijpen in een kwart vat, zodat er méér interactie is tussen het vat en de spirit. Dit resulteert in complexere en intensere smaken. Veel tonen van pure chocolade, sherry, rozijnen en vanille.

Inhoud
70cl
Smaakprofiel
Vol & Rond
Prijsklasse
100 en hoger
Alcohol%
vanaf 40,00 t/m 49,99
Merk
Categorie
Single Malt
Land
Australie
Verpakking
Koker
Alcoholpercentage
43,00 %
Status
Beperkt leverbaar

 

De omstandigheden om whisky te maken zijn ideaal in Tasmanië. Alle benodigde onderdelen (gerst, water en turf zijn aanwezig). Typische Australische whisky kenmerken zijn de vanille tonen, evenals die van appel en eiken.

Overeem whisky is single malt van Tasmaanse afkomst. Het wordt gemaakt van de beste ingrediëmtem doe Tasmanië te bieden heeft: gerst van uitmuntende kwaliteit, evenals schoon en zuiver drinkwater. Alle Overeem whisky rijpt in 100 liter Franse, of Amerikaanse eiken vaten voor een periode van minimaal vijf jaar. elke whisky soort van Overeem wordt gebotteld als een single cask whisky met een individuele nummering, zodat het type vat en flesnummer duidelijk zijn.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

NIX 18 Thuiswinkel