Ole Smoky Harley Davidson 50cl - online kopen

Ole Smoky Harley Davidson 50cl

Ole Smoky Harley Davidson 50cl - online kopen

24,95

Wegliefhebbers, snelheidsduivels, Harley-Davidson rijders, niets past beter bij ze dan Ole Smoky Harley Davidson. Deze speciaal doorrookte blended whisky is stoutmoedig en zacht en een perfecte start van een feestje na een lange rit.

Inhoud
50cl
Smaakprofiel
Krachtig & Rokerig
Prijsklasse
tot 25
Alcohol%
vanaf 50,00 t/m 59,99
Merk
Land
Amerika
Categorie
Moonshine
Verpakking
Geen
Alcoholpercentage
51,50 %
Status
Direct leverbaar
 

Moonshine is de benaming voor zelfgemaakte sterke drank. Vroeger werd er op relatief grote schaal in het geheim alcohol gestookt om belasting en taxen te mijden. Deze spirit werd dan vaak 's nachts gestookt om minder op te vallen.  Vandaag de dag wordt er voornamelijk legaal gestookt. Moonshine wordt normaliter gedronken uit een glazen pot. Kijk bijvoorbeeld eens naar het merk Ole Smoky. Hier wordt Moonshine met diverse smaken geproduceerd, alsmede een Original Moonshine.

Amerikaanse whiskey wordt door het gehele land heen geproduceerd. Of het nu gaat om bourbon of whisky op basis van mais of rogge, Amerikaanse whiskey is verassend fijn en complex. Grote namen zoals Jack Daniels, Jim Beam, Wild Turkey en Four Roses komen hier vandaan.  In Amerika wordt whisky gemaakt op zowel maïsbasis, evenals op roggebasis. Het bekendste uit Amerika is de bourbon, welke uit minimaal 51% maïs moet bestaan. Amerikaanse whiskey staat over het algemeen bekend om de zoete smaken, het toegankelijke karakter en de licht gekruide invloeden.

De Ole Smoky distilleerderij is geopend in 2010 in Gatlinburg, Tennessee en was de eerste legale distilleerderij van East Tennessee sinds de wettelijke toestemming voor distillatie in Amerika. Men maakt er whiskey op basis van mais. In 2014 is een tweede distilleerderij geopend in Pigeon Forge.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel