Nikka Pure Malt White 50cl - online kopen

€37,95 Max. 1 per order

Nikka Pure Malt White kenmerkt zich door de rokerige geur. De Pure Malt White wordt gezien als een intense malt met het meeste turf uit het gehele Nikka assortiment. De geur is elegant en fris met invloeden uit exotisch fruit, bloemen en praline. De smaak kent hints uit zowel gerst als honing. De afdronk is relatief lang ten opzichte van de andere varianten uit de Nikka Pure serie.

Inhoud
50cl
Smaakprofiel
Fruitig & Kruidig
Prijsklasse
25 tot 50
Alcohol%
vanaf 40,00 t/m 49,99
Merk
Categorie
Blended Malt
Land
Japan
Kleur
Helder honing goud
Geur
Zilt, rokerig en zacht fruit
Smaak
Vol, krachtig en zilt
Verpakking
Doosje/giftpack
Alcoholpercentage
43,00 %
Status
Direct leverbaar

 

Japan heeft op whisky gebied enorme stappen gemaakt. Lichte invloeden vanuit Schotland zijn merkbaar, maar door grote diversiteit in productietechnieken behoudt iedere distilleerderij haar eigen identiteit.

De Nikka Whisky Distilling Company is een producent van Japanse whisky en andere dranken, met een hoofdkantoor in Tokyo, Japan. Het bedrijf heeft een aantal distilleerderijen, waarvan er twee compleet toegewijd zijn aan het produceren van whisky. De Yoichi distilleerderij werd in 1934 opgericht in Yoichi, Hokkaido en de Miyagikyo distilleerderij in de Miyagi prefectuur op noordelijk Honshu werd later in 1969 opgericht. De Nikka Whisky Distilling Company is tegenwoordig tevens eigenaar van de Ben Nevis distilleerderij in Schotland.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

NIX 18 Thuiswinkel