Nikka from the Barrel Coffret 50cl - online kopen

Nikka from the Barrel Coffret 50cl

Nikka from the Barrel Coffret 50cl - online kopen

€44,95

Nikka from the Barrel is een uit Japan afkomstige whisky die door het mengen van gerijpte whisky met een graanwhisky in een apart vak is ontstaan. De flessen worden rechtstreeks uit het vat gebotteld. De pr De productie van deze whisky vindt plaats op het Japanse eiland Hokkaido. Dit eiland heeft gelijke weersomstandigheden als Schotland.

Let op! Dit artikel neemt 3 plekken in de doos in beslag

Inhoud
50cl
Smaakprofiel
Fruitig & Kruidig
Prijsklasse
25 tot 50
Alcohol%
vanaf 50,00 t/m 59,99
Merk
Categorie
Blended
Land
Japan
Kleur
Donker goud
Geur
Zoet, citrusvrucht, hout
Smaak
Droog, vol en verfijnd
Verpakking
Doosje/giftpack
Alcoholpercentage
51,40 %
Status
Direct leverbaar

 

Japan heeft op whisky gebied enorme stappen gemaakt. Lichte invloeden vanuit Schotland zijn merkbaar, maar door grote diversiteit in productietechnieken behoudt iedere distilleerderij haar eigen identiteit.

De Nikka Whisky Distilling Company is een producent van Japanse whisky en andere dranken, met een hoofdkantoor in Tokyo, Japan. Het bedrijf heeft een aantal distilleerderijen, waarvan er twee compleet toegewijd zijn aan het produceren van whisky. De Yoichi distilleerderij werd in 1934 opgericht in Yoichi, Hokkaido en de Miyagikyo distilleerderij in de Miyagi prefectuur op noordelijk Honshu werd later in 1969 opgericht. De Nikka Whisky Distilling Company is tegenwoordig tevens eigenaar van de Ben Nevis distilleerderij in Schotland.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

NIX 18 Thuiswinkel