Mansion House 70cl - online kopen

Mansion House 70cl

Mansion House 70cl - online kopen

€13,50 Max. 1 per order

Mansion House betreft een toegankelijke blended whisky met een opmerkelijke fles. Deze heeft namelijk een handvat, waardoor de whisky gemakkelijk kan worden in geschonken. De whisky bevat hints van bananen, marmelade en cederhout.

Inhoud
70cl
Smaakprofiel
Fruitig & Kruidig
Prijsklasse
tot 25
Alcohol%
vanaf 40,00 t/m 49,99
Merk
Categorie
Blended
Land
Schotland
Kleur
Donker goud
Geur
Zacht, romig, vanille-achtig
Smaak
Zacht, kruidig en eikentonen
Verpakking
Geen
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Beperkt leverbaar

 

Schotse whisky, een eeuwenoud en uniek product. De naam "whisky" is een afgeleide van het Gallische woord "uisge beatha" (spreek uit: uskweba), ofwel: levenswater. De karakteristieke smaak van Schotse whisky is afhankelijke van vele factoren, zoals het klimaat, graan, zuiver water, Schotse turf en de frisse koele wind. Meer dan 100 jaar geleden begonnen de Schotten whisky te exporteren, waardoor het nu een van de meeste belangrijkste internationale sterke dranken is. Van oudsher werd whisky al gemaakt in vele familie- of dorpsdistilleerderijen en het is niet verwonderlijk dat Schotland de grootste concentratie distilleerderijen herbergt. Slainte!

Mansion House gaat tegenwoordig door het leven als Glen Mansion, afgeleid van de statige huizen in de heuvels Schotland, ook wel mansions genoemd. Het zijn blends van graan- en maltwhisky's gemengd door Dew Hill Co. Ltd. in Glasgow.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

NIX 18 Thuiswinkel