Magellan Blue Gin 1ltr - online kopen

Magellan Blue Gin 1ltr

Magellan Blue Gin 1ltr - online kopen

36,50 Max. 1 per order

Magellan Blue Gin onderscheid zich van andere gins door de heldere blauwe kleur. Deze kleur ontstaat door het toevoegen van Irissen (bloemen) aan de gin. Deze bloemen worden in de gin gelegd, waardoor de gin de smaak, kleur en delen van het aroma opneemt alvorens het de fles in gaat. Gebruikte botanicals zijn nootmuskaat, cassia, kaneel en sinaasappelschil.

Inhoud
1ltr
Subgroep
Gin
Land
Frankrijk
Merk
Smaak
Kruidig & Krachtig
Stijl
New Western Gin
Alcoholpercentage
41,30 %
Status
Beperkt leverbaar
 

De New Western Dry Gin is een nog niet algemeen aanvaarde benaming voor de nieuwe generatie gins welke experimenteren met botanicals. Met botanical wordt het fruit, bloemen, kruiden etc. bedoeld waarmee men de gin en tonic afwerkt.   Deze variant is helder en fris en blijft sterk verwant met London Dry Gin.

In 1519, voer de Portugees in Spaanse dienst, Ferdinand de Magellan uit met vijf schepen om de wereld af te varen op zoek naar bijzondere kruiden en specerijen. Drie jaar later keerde slechts een schip terug naar Spanje. De Magellan was onderweg gesneuveld. Aan boord van het teruggekeerd schip waren wel enkele vaatjes met kruidnagel. Dit zou de inspiratie zijn voor de creatie van Magellan Gin.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel