Legendario Ron Anejo 70cl - online kopen

Legendario Ron Anejo 70cl

Legendario Ron Anejo 70cl - online kopen

19,95 Max. 1 per order

Legendario Ron Anejo is van Cubaanse komaf. De rum heeft een mooie donkere kleur en een zoet aroma. Toetsen van karamel, honing, tabak, bessen en moscatel worden opgemerkt. De smaak is erg vol en bevat rijke tonen van karamel, moscatel, rozijnen en chocolade. De afdronk is pittig en zoet.

Inhoud
70cl
Categorie
Gold Rum
Merk
Land
Cuba
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Beperkt leverbaar
 

Gold Rum staat over het algemeen bekend om de zachte en complexe smaken. Door grote diversiteit in het aanbod en afkomst is er héél veel te ontdekken.   Gold Rum omvat smaakstijlen die uiteenlopen van licht en zacht naar rijk en zéér uitgesproken. Veelal dankt de rum enkele van de smaaknotities aan de rijping op ex-bourbon vaten. Gold Rum is ideaal om puur gedronken te worden, maar kan ook in de mix worden gebruikt.

Legendario is een bekend rummerk dat in 1946 in Cuba is opgericht. Het werd in de beginjaren geproduceerd in een oud gebouw dat dateerde uit de 15e eeuw in het Havana Bocoy district. Tegenwoordig wordt de rum van Legendario geproduceerd in zes verschillende distilleerderijen over heel Cuba verspreid. Zo staan er al drie in Pinar del Rio, de overige distilleerderijen staan in de plaatsen Matanzas, Villa Clara en Havana.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel