Dictador Colombian Dark Aged Gin 70cl - online kopen

Dictador Colombian Dark Aged Gin 70cl

Dictador Colombian Dark Aged Gin 70cl - online kopen

34,95

Dictador Colombian Dark Aged Gin is gebaseerd op een uniek Colombiaans fruit; Limon Mandarino, welke de exotische zoete smaak van mandarijn en de zuurgraad van citroen bevat. Dictador Colombian Dark Aged Gin wordt van een neutrale drank, gecombineert met bessen, kruiden en citrusschillen geproduceerd. Door rijping op eikenhouten vaten is deze gin fris en zacht van smaak.

Inhoud
70cl
Subgroep
Gin
Land
Colombia
Merk
Stijl
New Western Gin
Alcoholpercentage
43,00 %
Status
Direct leverbaar
 

De New Western Dry Gin is een nog niet algemeen aanvaarde benaming voor de nieuwe generatie gins welke experimenteren met botanicals. Met botanical wordt het fruit, bloemen, kruiden etc. bedoeld waarmee men de gin en tonic afwerkt.   Deze variant is helder en fris en blijft sterk verwant met London Dry Gin.

Dictador is een merk afkomstig uit de Caribische kust van Colombia die zowel rum als gin distilleert. De 'merknaam' Dictador verwijst naar de bijnaam van Severo Arango y Ferro, die hij kreeg van de lokale bevolking. Hij was een toezichthouden die zich daar in 1751 vestigde om de handel tussen Spanje en haar koloniën te bevorderen. De 'Dictador' werd verliefd op de rum die daar gedistilleerd werd en besloot om zelf een distilleerderij op te richten die gespecialiseerd moest worden in rum van hoge kwaliteit.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel