Deutz Rosť 75cl - online kopen

Deutz Rosť 75cl

Deutz Rosť 75cl - online kopen

49,95

Deutz Champagne is charmant, intens en harmonieus. Het champagnehuis is in 1838 opgericht. Deutz heeft een uitgesproken stijl, maar door het traditioneel karakter veroveren zij wereldwijd vele harten.

Inhoud
75cl
Categorie
Champagne
Land
Frankrijk
Druif
Chardonnay/Pinot Noir/Meunier
Merk
Sluiting
Kurk
Alcoholpercentage
12,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Champagne staat wereldwijd bekend als één van de meest prestigeuze dranken. De naam 'Champagne' is onlosmakelijk verbonden aan de Champagnestreek. Enkel eindproducten die afkomstig zijn uit deze regio mogen ook daadwerkelijk de naam 'Champagne' dragen. Bekende namen zijn die van Dom Perignon, Moët & Chandon, Louis Roederer en Piper-Heidsieck. Champagne wordt gemaakt van een mengsel van sap, afkomstig van blauwe en witte druiven. De meest gebruikte druivenrassen zijn Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier. Het karakter van de Champagne komt voort uit de gebruikte druiven, de manier van persen en het jaar van de oogst.

Deutz Champagne, een traditionele champagne doch met een eigen, uitgesproken stijl. Sleutelwoorden bij het maken van deze champagne zijn charmant, intens en harmonieus; druiven die gebruikt worden voor de Deutz Champagne zijn afkomstig uit Grand- & Première Cru wijngaarden. Het wijnhuis is gevestigd in de kleine plaats Ay en ligt pal naast het huis van een ander bekend merk, Bollinger. De 40 hectare aan wijngaarden die achter de chateau van Deutz liggen zijn eigen eigendom . Echter, kunnen ze met hun eigen wijnranken slechts 40% van de 800.000 flessen afvullen die jaarlijks de chateau verlaten. Om deze reden worden ook druiven ingekocht bij omliggende chateaus om aan de vraag te kunnen voldoen.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel