Damoiseau Rhum Vieux 8 Ans Cuvée du Millénaire 70cl - online kopen

Damoiseau Rhum Vieux 8 Ans Cuvée du Millénaire 70cl - online kopen

59,95 Max. 1 per order

Damoiseau Rhum Vieux 8 Ans Cuvée du Millénaire heeft een fruitige geur met aroma's van noten en vanille. Een zoetje wordt ondersteund door delicate kruiden zoals kaneel een kruidnagel. Zeer lange afdronk.

Inhoud
70cl
Categorie
Dark Rum
Merk
Land
Guadeloupe
Leeftijd
8
Alcoholpercentage
42,00 %
Status
Beperkt leverbaar
 

Dark Rum is het hart van de rum historie en staat bekend om de de zoete, volle en krachtige smaken. Tonen van karamel, chocolade en fruit zijn in veel Dark Rums terug te vinden.   Dark Rum is uitermate geschikt om puur te worden genuttigd, door inbreng van complexe en krachtige smaken. Laat je verassen door het grote aanbod en ga op een ontdekkingstocht langs de diverse soorten.

De Damoiseau familie, eigenaar van de Bellevue Distillery in Le Moule, Guadeloupe, maakt al hoge kwaliteit Rhum Agricole of landbouw rum, volgens de tradities van de Franse West Indiëgangers sinds 1942. De distilleerderij was gebouwd aan het einde van de 19e eeuw en later overgenomen door de Damoiseau familie. Damoiseau verkoopt zo'n 2 miljoen liter per jaar, grotendeels in Guadeloupe, maar ook in in Frankrijk en andere delen van de wereld. Door de oprichting van Damoiseau Export, dat verantwoordelijk is voor export, kunnen importeurs profiteren van een dynamisch merk, dat een verantwoordelijke en kwalitatieve aanpak hoog in het vaandel heeft.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel