Ciroc Amaretto 70cl - online kopen

Ciroc Amaretto 70cl

Ciroc Amaretto 70cl - online kopen

27,95

Ciroc Amaretto herbergt een rijke kersen-amandel smaak met lichte tonen van vanille en een zijdezachte finish. Het is de nieuwste versie van de Cîroc familie en de smaak is subliem te noemen. Ciroc Amaretto is gemaakt van de beste Igni Blanc druiven uit de Franse Cognacstreek. Deze 5 keer gedistilleerde ultra premium vodka is goed gebalanceerd en heeft een rijke, zachte smaak. Ideaal om puur (met of zonder ijs) te drinken, maar combineert ook prima in de mix! Serveertip: "The great Gatsby". 50ml Ciroc Amaretto, 25ml Creme de Cacao, 15ml melk, 15ml room en wat ijs. Schud alle ingrediënten door elkaar in een cocktailmixer en seveer uit in een martini glas. Cheers!

Inhoud
70cl
Merk
Categorie
Flavoured Vodka
Land
Frankrijk
Alcoholpercentage
37,50 %
Status
Direct leverbaar
 

Flavoured Vodka heeft sterk gewonnen aan populariteit. Dit heeft geresulteerd in een uitgebreid en bijzonder aanbod met vele fruitige en kruidige smaken.   In een ver verleden, zo rond de 15 eeuw, werd er al Vodka geproduceerd. Toen bestonden er nog geen productiemethoden, zoals wij dit vandaag de dag kennen. Doordat de Vodka niet gezuiverd kon worden werden kruiden en specerijen toegevoegd om de smaak te verbeteren. Toen is dus de Flavoured Vodka trend eigenlijk al in ingezet. Met de productiemethoden die hedendaags in gebruik zijn, is Flavoured Vodka geperfectioneerd tot een verfijnde en bijzondere aanvulling op het Vodka aanbod.

Ciroc Vodka is een Ultra Premium vodka die als een van de weinige vodka merken deze status heeft gekregen. De vodka bestaat louter uit kwaliteits ingrediënten. Zo bestaat de vodka, in tegenstelling tot andere vodka's uit druiven wordt gedistilleerd. De Mazuac Blanc en Ugni Blanc druiven zijn afkomstig uit de regio Gaillac en Cognac in Frankrijk. Deze druiven staan bekend om hun volle en rijke smaak. In 2007 werd P. Diddy door Diageo aangesteld als merkenambassadeur om het merk in de schijnwerpers te zetten.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel