Chase Potato Vodka 70cl - online kopen

Chase Potato Vodka 70cl

Chase Potato Vodka 70cl - online kopen

37,95

Chase Potato Vodka 70CL is een sublieme vodka die wordt vervaardigd op basis van aardappel. De smaak kenmerkt zich als romig en soepel met zachte invloeden uit kruiden en anijs.

Inhoud
70cl
Merk
Categorie
Flavoured Vodka
Land
Engeland
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Flavoured Vodka heeft sterk gewonnen aan populariteit. Dit heeft geresulteerd in een uitgebreid en bijzonder aanbod met vele fruitige en kruidige smaken.   In een ver verleden, zo rond de 15 eeuw, werd er al Vodka geproduceerd. Toen bestonden er nog geen productiemethoden, zoals wij dit vandaag de dag kennen. Doordat de Vodka niet gezuiverd kon worden werden kruiden en specerijen toegevoegd om de smaak te verbeteren. Toen is dus de Flavoured Vodka trend eigenlijk al in ingezet. Met de productiemethoden die hedendaags in gebruik zijn, is Flavoured Vodka geperfectioneerd tot een verfijnde en bijzondere aanvulling op het Vodka aanbod.

William Chase, een aardappelteler uit Herefordshire in Engeland voelde zich door continue prijsdruk en -fluctuaties van de aardappelopbrengst genoodzaakt om iets anders te gaan doen. Hij wilde wel graag in de tuinbouw werkzaam blijven en kwam op het idee om chips te gaan maken van zijn aardappelen: en zo was in 2002 Tyrrells geboren. Maar Chase wilde mee en in 2004, tijdens een zoektocht in de USA, naar een inpak machine voor zijn chips, stuitte hij op een kleine distilleerderij waar ze vodka van aardappelen maakte. Dat wilde hij ook gaan doen, hij ging de markt onderzoeken. Hij kwam erachter dat het in de vodka bussiness vooral om marketingverhalen draait en die zijn allemaal hetzelfde. Een gat in de markt was volgens Chase om een vodka te maken en te verkopen waarvan alle ingredienten helemaal zelf zijn gekweekt, een vodka met zijn eigen stamboom als het ware. Op 1 april 2008 werden de eerste aardappelen voor de vodka geoogst en in juni 2008 was de eerste batch van Chase Vodka een feit.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel