Cariel Vanilla Vodka 70cl - online kopen

Cariel Vanilla Vodka 70cl

Cariel Vanilla Vodka 70cl - online kopen

18,50

Cariel Vanilla Vodka, Zweeds van komaf, wordt driemaal gedistilleerd en bevat een natuurlijk vanille extract. Veel vanille tonen, evenals die van chocolade, room en peper. De afdronk is licht bitter en bevat nóg meer vanille.

Inhoud
70cl
Merk
Categorie
Flavoured Vodka
Land
Zweden
Alcoholpercentage
37,50 %
Status
Direct leverbaar
 

Flavoured Vodka heeft sterk gewonnen aan populariteit. Dit heeft geresulteerd in een uitgebreid en bijzonder aanbod met vele fruitige en kruidige smaken.   In een ver verleden, zo rond de 15 eeuw, werd er al Vodka geproduceerd. Toen bestonden er nog geen productiemethoden, zoals wij dit vandaag de dag kennen. Doordat de Vodka niet gezuiverd kon worden werden kruiden en specerijen toegevoegd om de smaak te verbeteren. Toen is dus de Flavoured Vodka trend eigenlijk al in ingezet. Met de productiemethoden die hedendaags in gebruik zijn, is Flavoured Vodka geperfectioneerd tot een verfijnde en bijzondere aanvulling op het Vodka aanbod.

Als reactie op zijn bevindingen, dat bij vodkamerken midden 2000, de term "zuiver" steeds belangrijker werd en dat vodka's dus steeds beter, vaker of langer werden gedistilleerd en dus minder smaak bevatten, besloot meester blender Peter Carlson zelf vodka te maken. De beste voka's zijn op basis van graan, en volgens Peter moet dit terugkomen in het karakter van een eerlijke vodka. Voor Cariel Vodka worden de beste Zweedse gecertificeerde winter tarwes gebruikt, tezamen met het kraakheldere water uit het Vättern meer, afkomstig van smeltwater van gletsjers. Het uiteindelijke resultaat zijn vodka's met een vol karakter en subtiele zoetheid. Cariel Vodka wordt ook omschreven als 'de vodka die wel smaak durft te hebben'.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel