Canei Rose Sparkling 75cl - online kopen

Canei Rose Sparkling 75cl

Canei Rose Sparkling 75cl - online kopen

4,50

Canei is in 1975 ontwikkelt door Fransisco Paschina. Hij maakte een 'frizzante', een licht mousserende wijn en doopte het product tot Canei. Canei Rosé Sparkling is zacht mousserend en erg populair door zijn lichte zoetje.

Inhoud
75cl
Categorie
Mousserend
Land
ItaliŽ
Merk
Sluiting
Schroefdop
Alcoholpercentage
8,50 %
Status
Direct leverbaar
 

Mousserende wijn, bekend om de verleidelijke bubbeltjes die het dankt aan koolzuurgas. Mousserende wijn komt in verschillende soorten; wit, rood en als rosé. Geniet van de diversiteit aan smaken en laat je verassen door één van onze Mousserende wijnen.   De gistingmethodes zijn van invloed op de wel of niet sterke aanwezigheid van de bubbels. Bij de Méthode traditionnelle, dit is de meest arbeidsintensieve methode, vind een tweede gisting plaats op de fles. Door het toevoegen van suiker en giststellen ontstaan bubbels, het koolzuur kan immers door de kurk niet ontsnappen. De bubbels die hierbij ontstaan zijn verfijnd en klein. Een andere manier is de Méthode Charmat. Hier wordt gebruik gemaakt van een tank, waarin de gisting plaatsvindt. Na het rijpen volgt de bottelingsfase. De uiteindelijke bubbels, bij gebruik van deze methode, zijn over het algemeen wat groter en minder verfijnd dan bij de Méthode traditionelle.

Canei, een licht mousserende wijn gemaakt in het van de Piëmonte, is een welkbekende speler in de wereld van wijn. Deze frizzante is toepasselijk voor elk moment. Cin cin! Ofwel proost op zijn Italiaans! Het is in 1975 ontwikkelt door Fransisco Paschina. Hij maakte een 'frizzant', een licht mousserende wijn en doopte het product tot Canei.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel