Bush Amber Triple 75cl - online kopen

Bush Amber Triple 75cl

Bush Amber Triple 75cl - online kopen

5,95

Bush Amber '12' heeft een typerende, gulle kleur met een bitterzoete smaak en geeft een vol en rond mondgevoel. Het gebruik van karamelmout in de productie van Bush Amber is licht proefbaar.

Inhoud
75cl
Categorie
Tripel
Land
BelgiŽ
Brouwerij
Dubuisson
Merk
Gisting
Hoge gisting
Alcoholpercentage
12,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Tripel bier is veelal (goud)blond van kleur met een relatief hoog alcoholpercentage. Het betreft een bovengistend bier met uiteenlopende smaken. Deze gaan gepaard met de nodige invloeden uit mout en/of hop.  Voor een tripelbier is een grotere hoeveelheid mout per liter water gebruikt, dit leidt tot zwaarder bier. Dit is ook gelijk het grote verschil tussen een Dubbel en Tripel bier; bij Dubbel bier wordt minder mout per liter water gebruikt, waardoor dit bier minder zwaar is dan een Tripel.

Bush Bier wordt gebrouden door de Brouwerij Dubuisson te Pipaix, deze werd in 1769 opgericht. Het eerste Bush bier werd echter pas gemaakt in 1933. De naam verwijst naar de toen populaire Engelse traditie. De naam van de brouwerij 'Dubuisson' is letterlijk vertaald, 'struik' en in het Engels betekent struik weer 'Bush' vandaar de naam .

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel